Danku

Welgemeende dank u

Dank u

 

Dank u aan alle medewerkers van HYC die mee hun schouders gezet hebben bij de organisatie van de Continental Cup. Het geeft een ongelooflijk gevoel als onze IIHF Chairman zegt dat dit een van de beste organisaties was die hij in de eerste ronde van de Continental Cup ooit heeft meegemaakt en ons herhaaldelijk heeft gefeliciteerd. Ook onze bezoekende teams waren lovend over de organisatie en team hosts. De mensen van Bat Yam zeiden letterlijk dat ze na acht keer deel te nemen, ze nog nooit zo goed behandeld zijn.


HYC schrijft zo ook geschiedenis, nog nooit werd de continental cup in België georganiseerd. We mochten zo eens kennismaken met alle technische vereisten om een wedstrijd te spelen onder IIHF regels. Hiervoor hadden we per wedstrijd maar liefst 6 extra wedstrijdofficials nodig en kregen we les in 2 computerprogramma’s om de wedstrijd en de statistieken in te geven. 


Dit allemaal dankzij bijna HONDERD vrijwilligers die een steentje hebben bijgedragen, sommigen voor een paar uur, sommige voor een dag, sommigen namen verlof en recup op om verschillende dagen te kunnen helpen, nog anderen waren al weken, zelfs maanden mee aan het organiseren. Het was een privilege om met jullie allemaal te mogen samenwerken.

 

Het resultaat mocht gezien worden. Een prachtig bewijs van “Hertals hart”.

 

Dank u wedstrijdofficials, Dank u feestcomité, Dank u catering team, Dank u team hosts, Dank u medical team, Dank u chauffeurs, Dank u security team, Dank u Film crew, Dank u organising committee, Dank u ISCM.

Dank aan iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen, voor of achter de schermen.