Ijshockey een feest: girlpower!

Een vrouw als kapitein op een baggerboot van De Nul wordt wereldnieuws. Mevrouw Clinton moest het afleggen tegen de oer-macho Trump. Alleen bij HYC kennen ze geen glazen plafond. Twee dames Git en Saskia zetten vanaf 2017 de feestelijke lijnen uit in onze ijshockeyclub.

 

Ijshockey is beleving: feest op en naast het veld. In de Beneliga doet HYC het op het ijs nog alleen met mannen. Maar achter de boards zijn vrouwen aan de macht als het om ijshockey- een-feest gaat. Vanaf de start van het nieuwe seizoen vloog het comité GKST erin met plezante initiatieven, die bovendien nog geld in het laatje brengen. Hun borrelbars, Halloween-match, hotdogs en snert leverden tot op heden een 10 op voor ‘sfeer en gezelligheid’. Nieuwe initiatieven zitten in de pijplijn zoals het Tirolerevent – dames en heren, leg het dirndl-kleedje en de lederhose klaar-, de Herentalse kerstmarkt en de HYC-brunch in maart.

 

Feesten kost geld, behalve bij GS. Het feestcomité rekent alle HYC-teams van jong naar oud rijk. Daarvoor zijn vrijwilligers nodig. Een seintje aan één van de dames of naar feestcomite@hyc.be en je staat in hun Excell bestand. Niet alleen keukenpieten en tappers kan het feestcomité gebruiken. Ook om het hockey-kerstkamp betaalbaar te maken, zijn helpende handen meer dan welkom. Maar wees verwittigd: de vrouwen zijn baas.

 

Komende events

Voor meer info rond de events kan je altijd een mailtje sturen naar feestcomite@hyc.be. Of neem een kijkje op de Facebook-pagina.

Datum

Event

29 oktober 2017

Haloween Event

 

 

 

 

 

 

 

 

HYC Feestcomité