Forward update

Forward update

Vandaag stellen we nog enkele kleppers aan jullie voor, namelijk 3 forwards uit onze eigen jeugdwerking. Jordy Van Dyck start al aan zijn negende seizoen voor ons eerste team. De sympathieke beroepsmilitair en vertegenwoordiger van onze hoofdsponsor '24' tekende de afgelopen 3 seizoenen voor 35 punten in 49 wedstrijden BeNeLiga. Ook spaarde de winger van 92 kg op dezelfde 3 jaren 177 strafminuten bij elkaar. Afgelopen jaar speelde Jordy een zeer sterk seizoen en hij staat paraat om dat te herhalen.

 

Ook Jul Van Mele staat klaar om zichzelf te bewijzen bij de grote jongens. Vorig seizoen wisselde hij de BeNeLiga nog af met ons toekomstteam dat speelt in onze Belgische Division 1. Hier was hij duidelijk de primus van de ploeg met 33 punten in 15 wedstrijden. Twee jaar geleden had Jul nog de eer om een doelpunt te scoren tijdens zijn eerste BeNeLiga play-off wedstrijd voor 2200 toeschouwers in Den Haag. Vandaag is Jul nog altijd maar 19 jaar en kan hij zeker voor verrassingen zorgen in ons eerste team.

 

Terug van weggeweest is Yente Franssen. De 2 laatste seizoenen die hij speelde voor zijn sabbatjaar had hij 26 punten in 37 wedstrijden BeNeLiga. Yente was een vaste waarde voor België op de juniorenwereldkampioenschappen en speelde in het verleden 3 keer voor ons nationaal senior team. Intussen traint de 25-jarige al enkele maanden terug mee met ons eerste team en zal hij extra scherp aan het seizoen starten.