D-MEN

Vanavond in Mechelen wordt onze eerste oefenwedstrijd van het seizoen 2019/2020 gespeeld. Ons team neemt het op tegen EHC Die Bären Neuwied. Deze Duitse beren uit de Regionalliga zullen eerst deze reeks verdedigers moeten passeren.

 

De 95 kilogram zware Thijs Van Laere kreeg vorig seizoen extra veel ijstijd van coach Jeffrey Van Iersel, en speelde een persoonlijk topseizoen. Na het behalen van de trippel had Thijs zijn schaatsen aan de haak gehangen, maar kon het ijshockey duidelijk nog niet missen en besloot ze er toch terug af te halen. 

 

De boomlange Arne Van Espen start aan zijn derde seizoen bij HYC Era Renomar. Arne is een aanvallende verdediger met een goede handen en mooie schaatstechniek. Ook was hij een vaste waarde bij het junioren nationaal team vanaf 16-jarige leeftijd. Nadien werd zijn talent ook opgepikt door de seniors en mocht hij daar al 2 keer deelnemen.

 

Lowie Cuylaerts is ook een jeugdinternational en krijgt meer en meer ijstijd bij de grote jongens. De gecensureerde versie van vader Gommer draait als 19-jarige al prima mee in het eerste team, en wordt gegarandeerd een goede opvolger. Net zoals papa is hij beresterk en een zeer getalenteerd ijshockeyer.

 

Last but not least hebben we ook nog Brent Bogaerts. Ook deze topper scheerde hoge toppen bij de junioren op meerdere wereldkampioenschappen. Brent is net zoals Lowie nog maar 19 jaar oud en heeft dus ook nog een mooie ijshockeyloopbaan voor de boeg.

 

Thijs
Lowie7
Lowie9
Lowie
Lowie3
Brent
Thijs2
Brent6
Thijs5
Lowie6
Thijs4
Lowie4
Brent7
Brent2
ArneVE
Lowie2
Lowie5
ArneVE5
Brent3
Brent4
ArneVE2
Lowie8
ArneVE4
Thijs3
ArneVE3
Brent5
Brent8