Van eigen kweek

Vandaag stellen we nog 3 forwards uit onze eigen jeugdproductie voor, die dit seizoen voor ons eerste team uitkomen. Jordy Van Dyck maakte zijn debuut in de Belgische Eredivisie in 2009 op 16-jarige leeftijd. Intussen speelt hij al 10 jaar voor ons ereteam en heeft hij in de BeNeLiga 40 punten gescoord in 69 wedstrijden. Jordy is ook verdeler van 1 van onze trouwe hoofdsponsors Herbalife. 

 

Ebe Daems maakte vorig seizoen een tussenstop in Zweden voor hij terug in Herentals belandde. Hij liet onmiddellijk zien wat hij waard was en kreeg veel kansen van onze coaches. Dit seizoen kiest hij vanaf de start voor HYC Era Renomar, en wij zijn zeker dat onze supporters van deze 19-jarige winger zijn ijshockeytalent zullen genieten.

 

Last but not least gaat ook de 20-jarige Jul Van Mele voor ons eerste team uitkomen. Jul is met zijn 96 kilogram en 183 centimeter een zeer sterke aanvaller met goede handen. Vorig seizoen wisselde hij tussen het ereteam en het toekomstteam. Hier behaalde hij 23 punten in slechts 7 wedstrijden waarmee hij op een gedeelde eerste plaats van de toekomstige talenten eindigde. 

Jordy5
Jordy8
Jul3
Ebe2
Ebe3
Jul5
Jul6
Ebe2
Jordy2
Jordy3
Jordy4
Jordy
Jul
Jul8
Jordy7
Jordy6
Jul2
Jul4
Jordy10
Jordy9
Jul7